Átalánydíjas műszaki szolgáltatás

Az átalánydíjas szolgáltatási szerződések egyértelműen előnyösek partnereink számára. Kiszámíthatóbbak a gépek karbantartása és javítása esetén felmerülő költségek, valamint az ilyen szerződéssel rendelkező partnerek előnyben részesülnek azonnali javítási igény esetén is az eseti javítási igényekkel szemben. Átalánydíjas szolgáltatási szerződések típusai:

  • - „A” típusú (általános) szolgáltatási szerződésünk keretében vállaljuk a rendszeres műszaki tanácsadást és konzultációt, műszaki felülvizsgálatot, diagnosztikai vizsgálatot évi 1 alkalommal, műszaki állapotfelmérést, és a legfontosabb elemként az üzemeltetés közben előforduló meghibásodások elhárítását. A szerződés lényege, hogy hibaelhárítás esetén kiszállási- és munkadíj a partner részéről nem fizetendő, csakis a felhasznált alkatrészek költsége térítendő. A szerződés nem tartalmazza a partner által elvégzendő kötelező napi karbantartásokat.
  • - „R” típusú (rendelkezésre állási) szolgáltatási szerződésünk keretében vállaljuk az üzemeltetés közben előforduló meghibásodások elhárítását,kedvezményes szervizmunka- illetve kiszállási díj alkalmazásával, egyszeri átalánydíj megfizetése mellett. Szezonidőn kívül egyszeri alkalommal műszaki felülvizsgálatot végzünk, amely során javaslatot teszünk (ha szükséges) fődarab felújításra és pótalkatrész előrendelésre.
  • - „TMSZ” típusú (teljes körű) szolgáltatási szerződésünk tartalmazza az „A” típusú szerződést, kiegészítve a karbantartások és a kötelező szemlék elvégzésével.
  • - „E” típusú (együttműködési) szolgáltatási szerződésünk esetén a partnerünk díj előleget fizet a szolgáltatás megkezdése előtt, majd a szerviz és karbantartási, valamint javítási munkák elvégzését követően, kiemelt kedvezményű munka- és kiszállási díjat alkalmazunk, melynek összege levonásra kerül a Megrendelő által befizetett szolgáltatási díjelőlegből, tételes elszámolás alapján. A díj előleg évente két alkalommal térítendő (március és szeptember). A szerződést éves időtartamra kötjük, mely, természetesen minden lejáratkor megújítható.

- Garanciális szerviz

- Átalánydíjas műszaki szolgáltatás

- Állapotfelmérés és értékarányos felújítás

- Eseti szervizszolgáltatás

Kiemelt partnereink