Az év traktora 2015

Az innovatív Case IH traktor elismerést kapott a bolognai EIMA International kiállításon
A szakértői zsűri értékeli a műszaki eredményeket

A kihívásokkal teli kiválasztási folyamatot követően, amelynek döntőjében hét versenytárssal kellett megküzdenie, a Case IH Magnum 380 CVX kapta az "Év Traktora 2015" elnevezésű elismerést a Bolognában megrendezett EIMA International kiállításon (Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Gép Kiállítás). Az először 1998-ban kiosztott "Év Traktora" cím egy tekintélyes díj, amely agrármérnöki műszaki eredményeket értékel. A díjnyertes Magnum 380 CVX traktort 23 európai ország szaklapjának 23 független mezőgazdasági újságírója választotta ki. "Büszkén képviselem a "Case IH"-t és veszem át a Magnum 380 CVX-nek ítélt "Év Traktora 2015" díjat - mondta Matthew Foster, a Case IH Europe Európáért, Afrikáért és a Közel-Keletért felelős alelnöke a díjátadó ünnepségen

Az először 1987-ben piacra dobott Magnum szériát folyamatosan fejlesztettük, lépésről lépésre növeltük a teljesítményét, termelékenységét és kényelmét, csökkentettük az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. A Magnum széria 27 éve egyet jelent az elismeréssel, amit folyamatosan kapunk a létező legkeményebb tesztelő személyzettől: a mindennapi munkájukat végző gazdáktól.

A verseny során a CASE IH bemutatta a zsűrinek, hogy a Magnum 380 CVX traktor rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyek versenyképes, innovatív megoldásokat jelentenek a vevőinknek és a gazdáknak, nemcsak Európában, hanem az egész világon. Ezek közé tartozik a fokozatmentes CVX váltó, a könnyen használható multifunkcionális kar, az új LED világítás és természetesen az innovatív "Rowtrac" megoldás, ami a gumiheveder előnyeit biztosítja, vagyis a hagyományos, kerekes traktorokhoz képest jóval alacsonyabb talajterhelést biztosít. Igazán megtisztelő, hogy az "Év Traktora 2015" díjjal ma ezt tüntették ki" - jelentette ki Foster.

Kiemelt partnereink