Bemutatkozik az új HARDI DELTA FORCE permetezőkeret

A HARDI INTENATIONAL A/S 2015 február 22.-én a párizsi SIMA kiállításon mutatja be hivatalosan  az új fejlesztésű HARDI DELTA FORCE szórókeretet.

Egy új keret család megjelenése

A DELTA FORCE  egy új permetezőkeret család első tagja. A jövő gazdálkodásának kihívásaira felelve megoldást nyújt a munkaszélesség, a nagy kezelési sebesség és a keskeny szállítási szélesség és a robosztus kialakítás tekintetében. Három év intenzív fejlesztést és szántóföldi próbákat követően a HARDI készen áll bemutatni az új DELTA FORCE keretet.

Stabil keret és kitűnő teljesítmény a szántóföldön

Az új fejlesztésű  csapódás gátló rendszer, a keret  előre –hátra mozgását csillapítja.  A központi függesztésen egy hidraulikus lengés csillapító akadályozza meg a permetezőgép haladási irányában megjelenő keretmozgásokat.

Ezen felül a HARDI kifejlesztett egy új robosztus függesztési rendszert, amely nehéz körülmények között is optimális pozícióban tartja a permetezőkeretet.

Keskeny szállítási szélesség

A DELTA FORCE mindössze 255 cm széles szállítási helyzetben. Az új tervezésű keret kompakt szállítási szélességet biztosít amellett, hogy megtartja a keret optimális szántóföldi teljesítményét.

A DELTA FORCE elérhető munkaszélességei  32, 33 és 36 m, valamint képes részlegesen összecsukott keret szélességekkel is.

Több információ – látogasson el a  HARDI EVRARD standjára
SIMA Hall 6, Allée D, Stand 040.
HARDI INTERNATIONAL A/S

Kiemelt partnereink